Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Treba li ManU to odbiti?

Barca dodala još jednog: Dvije zvijezde i novac za Rooneyja!

U Barceloni razmatraju opciju prema kojoj bi veznjaka Thiaga Alcantaru i napadača Davida Villu poslali prema Manchester Unitedu u zamjenu za engleskog napadača Waynea Rooneyja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonski nogometni velikan Barcelona odlučan je u namjeri da dodatno ojača napad, usprkos ranijem dovođenju Neymara, a Rooneyjeva budućnost u Manchester Unitedu predmet je brojnih nagađanja još otkako je Sir Alex Ferguson na svom oproštaju prošle sezone rekao kako je ovaj zatražio transfer.

>> Javno pozvao Rooneyja da im se pridruži: 'Svima bismo utjerali strah u kosti'

Iako je novi menadžer "crvenih vragova" David Moyes na nedavnoj press-konferenciji izjavio kako će Wayne Rooney ostati u Manchesteru, sam napadač to nije potvrdio.

Tako španjolski Sport i engleski Daily Mail navode da bi do posla na relaciji Manchester-Barcelona uistinu moglo doći unatoč informaciji da se Villa već dogovorio sa Spursima koji pak moraju još sklopiti posao s Barcom.

Alcantarina vrijednost procjenjuje se na 17.5 milijuna funti, Villina na nekih 8.5, a Rooneyjeva na 30 milijuna. Stoga bi Barcelona, u slučaju realizacije posla, uplatila još određen iznos novca u Unitedovu blagajnu.

''Znam da ima ono što je potrebno da bi bio jedan od najboljih igrača svijeta. Dobro bi se uklopio u Barcelonu. Može se prilagoditi na više pozicija. Najbolji je kao centralni napadač, ali vidjeli smo ga kako igra i na lijevoj i desnoj strani'', komentirao je Barçin branič, nekadašnji Rooneyjev suigrač, Gerard Pique.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider