Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Petogodišnji ugovor

Barca dobila novog vratara: Hoće li uspješno zamijeniti Valdesa?

Njemački vratar Marc-Andre ter Stegen (22) stigao je u četvrtak na Camp Nou i službeno stavio potpis na petogodišnji ugovor s Barcelonom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije nekoliko je dana katalonski nogometni div objavio da je dogovorio transfer dosadašnjeg golmana Borussije Mönchengladbach, a u četvrtak se dogodilo i službeno predstavljanje. Prema pisanju njemačkih i španjolskih medija, mladi čuvar mreže u ugovoru ima ugrađenu odštetnu klauzulu od 80 milijuna eura.

"Barça je početak nove etape moje karijere. Ponosan sam što sam ovdje i što mi je klub ukazao povjerenje. Od samog sam početka znao da će dolazak u ovakav klub biti nešto posebno. Bilo je i drugih ponuda, ali sada nije vrijeme da govorim o tome. Barcelona je oduvijek bila moja prva opcija", rekao je Ter Stegen koji će na vratima zamijeniti Victora Valdesa.

Cijelu dosadašnju karijeru Ter Stegen je proveo u Borussiji Mönchengladbach. Za njemačku je reprezentaciju skupio četiri nastupa, ali se nije našao na popisu igrača koji kandidiraju za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider