Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izbjegao kaznu

Balotellija poslali u izolaciju sa svećenikom: Traži oprost i utjehu!

Napadač Manchester Cityja Mario Balotelli neće biti kažnjen zbog sukoba s menadžerom Robertom Mancinijem, odlučili su čelnici aktualnog engleskog nogometnog prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, u Cityjevu trening-centru u četvrtak je Mancini zgrabio za majicu, vukao i gurao Balotellija istodobno urlajući i gestikulirajući, a na kraju je sukobljeni dvojac morao razdvajati jedan od članova stručnog stožera.

"Na dvije sekunde izgubio sam kontrolu, da, jer nije želio napustiti igralište. Ali nije bilo tako loše kako opisuju novine. Na fotografiji sve izgleda drukčije nego što je zapravo bilo. Igrali smo utakmicu, Mario je udario suigrača i rekao sam mu da napusti travnjak. On je rekao da ne želi pa sam ga onda zgrabio za majicu i odgurao s travnjaka. To se zapravo dogodilo i nije bilo tučnjave", opisao je Roberto Mancini.

Balotelli je izbjegao kaznu, no zato su ga poslali na "pokoru" klupskom svećeniku.

Talijan se povukao u izolaciju s Cityjevim klupskim kapelanom Peterom Horlockom, želi naći oprost i utjehu nakon posljednjeg ispada u nizu koji je priredio u dvije i pol godine u Manchesteru. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider