Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mondeni život

Bale uselio u luksuznu vilu: Slavnom Brazilcu nije donijela sreću!

Nakon početnih problema s ozljedama, Gareth Bale potpuno je zdrav i ubrzano hvata formu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Santiago Bernabeuu konačno mogu odahnuti. Nova Realova superzvijezda potpuno je spremna uhvatiti se u koštac s izazovima koji dolaze. Nakon početnih problema s ozljedama, Gareth Bale potpuno je zdrav i ubrzano hvata formu zbog koje je Real za njega iskrcao Tottenhamu 91 milijun eura odštete.

>> 'Cristiano je nevjerojatan, a ono najbolje od mene tek dolazi'

"Najbolje od mene tek dolazi", poručuje Bale koji je u deset utakmica ove sezone u dresu Reala postigao četiri pogotka.

Zadnjih pet utakmica: Tri gola i pet asistencija!

"Sad sam potpuno spreman, što znači da momčad može očekivati veću pomoć od mene i više pogodaka. Bilo je samo pitanje vremena kada ću biti sto posto fit. Mislim da su se u proteklih nekoliko utakmica svi mogli uvjeriti što sam sve kadar učiniti. Nastavit ću predao raditi", kazao je Gareth Bale za Realmadrid TV.

Posljednjih pet ligaških utakmica Bale je započinjao kao starter, zabio je tri gola i upisao pet asistencija, sjajno se nadopunjavao s Cristianom Ronaldom i Karimom Benzemom. Time je na najbolji mogući način demantirao spekulacije nekih španjolskih i engleskih medija kako je Real kupio 'mačka u vreći'.

U skladu s imidžem igrača Reala: Život u vili od 1.500 četvornih metara

Bale se polako prilagođava na ponešto drugačiji stil života u Španjolskoj, gdje se živi dosta ležernije nego u Engleskoj. Imidž Real Madrida zahtijeva od svojih igrača da se status velike zvijezde potvrđuje na svim poljima života. Velšanin je tako pronašao kuću u elitnom dijelu Madrida, mondenom kvartu La Finca, a najbliži susjedi bit će mu suigrači Ronaldo, Ramos, Casillas i Benzema.

Radi se o luksuznoj vili od 1.500 četvornih metara u kojoj je prije njega živio Brazilac Kaka. Najam će plaćati 12.000 eura mjesečno. Kuća je procijenjena na 15 milijuna eura, što je otprilike godišnja Baleova zarada u bruto iznosu.

Kaka je također u Real došao kao ultimativna i papreno skupa zvijezda, ali nije se baš naigrao. Brazilac je od samog početka života u Madridu imao velikih problema s ozljedama. Pokaza se kao veliki Realov promašaj. Na kraju se vratio u Milano. U Realu se nadaju da će s Baleom biti bolje sreće.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider