Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzeo ga pod svoje

Bale u krizi: 'Pomaže mu Luka Modrić od kojeg se ne odvaja'

Luka Modrić najbolje zna kako je biti u koži Garetha Balea, piše Marcino izdanje na engleskom jeziku…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić je u Real Madrid stigao nakon dugog procesa pregovora s Tottenhamom. Nije prošao predsezonu što ga je koštalo adekvatne fizičke pripreme i trebalo mu je nekoliko utakmica za prilagodbu.

Sada kada Gareth Bale ne prolazi kroz najbolje razdoblje, Modrić neće dopustiti da to utječe na njegovo raspoloženje. Kada je Bale stigao u Madrid, Modrić ga je odmah uzeo pod svoje okrilje, piše Marca.

Prijateljstvo dvojice nogometaša koje datira još iz njihovih zajedničkih dana u Londonu, još je ojačalo u španjolskoj prijestolnici. Velšanin je uvijek uz Hrvata, bez obzira radi li se o treningu ili zagrijavanju pred utakmicu, piše ugledni španjolski sportski dnevnik.

Inače, Carlo Ancelotti neće koristiti hrvatskog reprezentativca u uzvratnoj utakmici španjolskog Kupa kralja protiv Osasune, koja je na rasporedu u srijedu. Modrić je jedan od ključnih igrača Realove momčadi ove sezone, a to je otvoreno priznao i talijanski stručnjak.

''Odrađuje sjajan posao u klubu. Možda se malo mučio prošle sezone zbog prilagodbe, ali sada je pun samopouzdanja, poznaje klub i odrađuje fantastičan posao za našu momčad'', rekao je Ancelotti, pa otkrio:

''No upravo zbog toga što nam je iznimno važan će propustiti sutrašnju utakmicu Kupa kralja.

Real Madrid brani u gostima rezultat 2-0 stečen na Santiago Bernabeu.''8TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider