Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neizvjesnost raste

Bale se sastao s Villas-Boasom: Riješena trakavica oko Velšanina?

Prema izvješću Sky Sportsa, najbolji Tottenhamov nogometaš Gareth Bale (24) i službeno je obavijestio menadžera Andre Villas-Boasa kako želi prijeći u Real Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bale je navodno posljednji Tottenhamov trening iskoristio za razgovor sa portugalskim menadžerom i rekao mu svoju želju da zaigra na Santiago Bernabeuu, nakon što je prošao tretmane za lakšu mišićnu ozljedu.

Iako je Villas-Boas proteklog vikenda rekao da se nada da će imati Balea spremnog za prijateljsku utakmicu protiv Monaca u subotu, posve je neizvjesno hoće li brzonogi Velšanin još dugo biti igrač "spursa".

Tottenham se tek treba izjasniti službeno o Realovoj ponudi teškoj 97 milijuna eura za Balea, a javno zasad ostaju odlučni u namjeri da ga zadrže. U isto vrijeme Real nastavlja svoju ofenzivu spram Balea, pa su ga tako javno pozvali da im se priključi pomoćni trener Zinedine Zidane, kapetan Iker Casillas i branič Sergio Ramos.

Iako se prvotno vjerovalo da bi u sklopu transfera za Balea mogao biti uključen i Luka Modrić, Sky izvještava kako bi Real isključivo novcem platio "spursima".

U svakom slučaju, 2,5% novca od bilo kakvog transfera Balea ide u blagajnu njegovog bivšeg kluba Southamptona.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider