Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer u Real

'Bale se neće ponašati poput Modrića. On nije takav tip čovjeka'

Već se sada s priličnom sigurnošću može reći da će jedna od glavnih meta tijekom ljetnog prijelaznog roka biti Gareth Bale.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni Velšanin u čudesnoj je formi ove sezone, a njegovih 16 pogodaka i četiri asistencije jedan su od glavnih razloga zašto je Tottenham trenutno treći u Premiershipu.

Ugovor s Tottenhamom ga veže do 2016. godine, ali s obzirom na ogromno zanimanje europskih klubova, teško je vjerovati da će ga odraditi do kraja. Među najzainteresiranijim klubovima spominje se Real Madrid, koji je prošlog ljeta već poslovao sa Spursima, u transferu Luke Modrića.

Modrić je, kako bi ishodio odlazak, odbio putovati s momčadi na pripreme u SAD, praktički cijelo ljeto trenirao je sam i tek u završnici prijelaznog roka uspio prijeći u Real.

Baleu takvo što, tvrdi Mirror, neće pasti na pamet.

"Gareth neće napraviti isto što i Modrić. On nije takav tip čovjeka. Ako bude morao donijeti odluku, to će i napraviti, ali neće dizati frku. Naravno, Gareth je svjestan da postoji veliko zanimanje za njega, pustit će Tottenhamu i drugom klubu da se dogovore. Tottenham je bio dobar prema Garethu i on to neće zaboraviti", prenosi Mirror izjavu neimenovane osobe bliske Baleu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider