Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real je san

Bale oduševljen Ronaldom i Zidaneom: Molio sam se da...

Gareth Bale oduševljen je Cristianom Ronaldom i likuje zbog suradnje sa Zinedineom Zidaneom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Cristiano Ronaldo je najkompletniji igrač. Ja ću trenirati s njime, igrati s njime i učiti od najboljeg. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali za mene je on najbolji igrač svijeta", izjavio je Gareth Bale, pojačanje Real Madrida ovoga ljeta.

Osim oduševljenja s Ronaldom, Velšanin likuje i zbog suradnje sa Zinedineom Zidaneom, pomoćnikom glavnom treneru momčadi Carlu Ancelottiju.

"Napredovati možete samo ako imate odličnog trenera i cijeli stručni stožer. Kada imate priliku raditi sa Zinedineom Zidaneom, naravno da ćete postati bolji igrač."

Naglasio je 24-godišnji Bale još jednom kako je prelazak u Real Madrid za njega ostvarenje sna, te kako je osjetio veliko uzbuđenje nakon uspostavljanja prvog kontakta.

"To je jako, jako veliki klub. Najveći i najbolji na svijetu. Igranje za Real Madrid je oduvijek bio moj san. Kada mi je moj agent rekao da postoji zanimanje Real Madrida i da me žele dovesti ovoga ljeta, mislim da nikada niste mogli vidjeti tako veliki osmijeh na mom licu kao u tom trenutku, iskreno govoreći. Od tog trenutka sam se molio da taj transfer bude realiziran." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider