Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi u Real

Bale neće igrati na startu sezone: Trener kaže da je ozlijeđen!

Gareth Bale, najbolji igrač Tottenhama, zbog ozljede će propustiti gostovanje svog (još uvijek) aktualnog kluba kod Crystal Palacea u nedjelju u 1. kolu novog engleskog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gareth Bale najveća je priča ovoljetnog prijelaznog roka. Već dulje vrijeme govori se i piše o njegovom potencijalnom transferu u Real Madrid. Tottenhemov predsjednik Daniel Levy zasad koči taj transfer koji bi, prema medijskim napisima, trebao dosegnuti rekordnu vrijednost, ukoliko Real Madrid na kraju popusti i pristane na Tottenhamove uvjete.

Bale je, navodno, jako ljut što ga Tottenham zasad ne pušta u "kraljevski klub". No, premijeru u novoj sezoni Premiershipa propustit će zbog ozljede. Tako barem tvrdi menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas, koji je najavio kako Bale neće konkurirati za sastav u ogledu protiv Crystal Palacea, a možda i u onima koje slijede.

„Gareth je propustio najveći dio pripremnog razdoblja zbog različitih problema s ozljedama. Imao je ozljedu mišića, zbog koje je morao propustiti dva tjedna, a žali se i na ozljedu stopala. Igrao je protiv Brentforda i Swindona (16. srpnja), ali nakon toga nije odigrao niti jednu utakmicu. Mislim da je stoga prirodno da će propustiti ogled protiv Crystal Palacea“, rekao je Villas-Boas.

Bale je ovoga tjedna bio pozvan u reprezentaciju Walesa za utakmicu protiv Irske, ali je izbornik Chris Coleman priznao kako njegov udarni igrač nije bio spreman za igru, fizički i mentalno. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider