Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjećate se njega?

Nesretnik iz Bayerna trenirao prvi put nakon godinu i pol!

Obrambeni nogometaš Bayerna Holger Badstuber odradio je u subotu prvi momčadski trening nakon gotovo punih godinu i pol dana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Istina, trenirao je Badstuber uglavnom u društvu rezervnih igrača budući da je prva momčad otputovala na ligaško gostovanje kod Braunschweiga. Društvo su mu pravili i Daniel van Buyten, Rafinha i Diego Contento koji nisu uvršteni u kadar za prvenstvenu utakmicu. Prema izvještajima njemačkih medija, 25-godišnji stoper je bez problema odradio sve vježbe, a na kraju treninga je čak odradio i nekoliko udaraca na gol.

Badstuber je 1. prosinca 2012. potrgao ligamente koljena u dvoboju protiv Borussije Dortmund. Završio je na operaciji, da bi nekoliko mjeseci kasnije tijekom rehabilitacijskog treninga ponovno potrgao ligamente. Uslijedila je i druga operacija i oporavak koji se sada bliži kraju.

Badstuber je prije teške ozljede odigrao 101 bundesligašku utakmicu za Bayern, u Ligi prvaka je nastupio 31 put, a 30 puta je nosio i dres njemačke reprezentacije. Ugovor s Bavarcima ga veže do 2017. godine.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider