Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nijemci oduševljeni

Badelja zabio za HSV: 'Najugodnije iznenađenje Bundeslige!'

Nogometaši HSV-a i Borussije Mönchengladbach odigrali su neodlučeno 2-2 u pripremnoj utakmici u trening-kampu u Dubaiju. Strijelac za Hamburžane bio je naš Milan Badelj…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši veznjak Dinama doveo je HSV u vodstvo u 13. minuti, a u 27. je s bijele točke izjednačio kapetan Borussije Filip Daems. Novu prednost je Hamburžanima osigurao Artjoms Rudnevs u 39. minuti, a konačnih je 2-2 u 86. postavio švedski Hrvat Branimir Hrgota.

Podsjetimo, ranije je u turskom Beleku Werder s 2-1 bio bolji od Wolfsburga. Za momčad iz Bremena je svih 90 minuta odradio donedavni branič Zagreba Mateo Pavlović, dok je za ''vukove'' cijelu utakmicu u napadu odigrao Srđan Lakić. Ivice Olića nije bilo u sastavu, baš kao ni novopridošlog Ivana Perišića.

'Badelj je najugodnije iznenađenje jesenskog dijela Bundeslige'

U isto vrijeme Hamburger Morgenpost u analizi jesenskog dijela Bundeslige biranim riječima pisao je o hrvatskom reprezentativcu Milanu Badelju koji je na početku sezone iz Dinama prešao u HSV za četiri milijuna eura.

 

"Badelj je uz Renea Adlera i Tolgaya Arslana najugodnije iznenađenje jesenskog dijela Bundeslige. Odmah je uskočio u prvu momčad HSV-a i danas je nemoguće zamisliti spomenuti klub bez Badelja", piše Hamburger Morgenpost o Badelju koji im je dao i kratak intervju.

 

"Vjerujem da možemo izboriti Europa ligu, imamo dobre šanse. Moj osobni cilj je biti bolji na svakoj utakmici i na svakom treningu", rekao je bivši dinamovac i otkrio tko mu je uzor.

 

"Volio bih igrati poput Rooneya jer je stroj. Kad ima loptu, teško ga je zaustaviti. Takvu bih odlučnost i eksplozivnost želio imati." (TS/Agencija VLM)

Prijateljske utakmice:

HSV - Borussia (M) 2-2 (Badelj 13, Rudnevs 39 / Daems 27 - 11m, Hrgota 86)

Werder - Wolfsburg 2-1 (Arnautovic 73, Kroos 89 / Klich 64)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider