Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Capello, Hiddink....

AVB više nije trener Tottenhama, ali koga će dovesti nakon nove sramote?

Portugalski nogometni stručnjak Andre Villas-Boas nije preživio novo poniženje koje je doživio njegov Tottenham u sklopu 16. kola engleske Premierlige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije malo manje od mjesec dana Tottenham je na Etihadu kod Manchester Cityja poražen sa 6-0, a ove je nedjelje na svom White Hart Laneu pretrpio novi težak poraz od Liverpoola. Bilo je 5-0 za momčad Brendana Rodgersa, ponajviše zahvaljujući novoj fenomenalnoj utakmici Luisa Suareza, koji je upisao dva pogotka i dvije asistencije.

Engleski mediji tvrdili su još jučer da je nakon utakmice predsjednik londonskog kluba Daniel Levy odmah sazvao sjednicu, te da će u ponedjeljak biti održana još jedna, na kojoj će prisutan biti i Villas-Boas.

''Neću si sam presuditi'', rekao je kratko nakon teškog poraza mladi portugalski menadžer.

Dopisnik za talijanski Sky Gianluca Di Marzio, jedan od najinformiranijih i najpouzdanijih izvora kada je talijanski nogomet u pitanju, vjeruje da će Levy pokušati dovesti Talijana Fabija Capella, iako je ovaj rekao da ne namjerava započinjati novu avanturu u Engleskoj.

Drugo ime koje se provlači kroz medije svega nekoliko sati nakon utakmice jest ono Guusa Hiddinka, koji je, uostalom, bez posla. Kao posljednja opcija nameće se Tim Sherwood, koji trenutno radi kao tehnički koordinator u klubu.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider