Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
S njim su puno jači

Atleticov as se vraća već protiv Chelseaja: 'Imamo mentalitet i snagu'

Sjajni napadač Atletico Madrida Diego Costa izrazio je uvjerenje da njegova momčad ima sve što je potrebno za osvajanje naslova španjolskog prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletico je u odličnoj poziciji budući da pet kola prije kraja Primere ima tri boda više od gradskog suparnika Real Madrida. Nogometaši Diega Simeonea si čak mogu dopustiti i jedan poraz s obzirom da su bolji u međusobnom omjeru s Realom.

"Ovo je krucijalan mjesec. Znamo što moramo napraviti. Ova momčad ima mentalitet, snagu i vjeru", rekao je Diego Costa za AS.

Brazilac sa španjolskom putovnicom je ove sezone u Primeri postigao 26 pogodaka i drugi je na ljestvici strijelaca. Postojao je strah da bi mogao dulje izbivati s terena nakon što se u nedjeljnom dvoboju protiv Getafea zabio u vratnicu, no s njegovim je koljenom sve u redu.

"Osjećam se dobro. Istina je da je ta situacija bila zastrašujuća, ali hvala Bogu, ništa se nije dogodilo. Spreman sam za igru", dodao je Costa.

Podsjetimo, osim u Primeri, Atletico može do naslova i u Ligi prvaka u kojoj ga u polufinalu očekuju okršaji protiv Chelseaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider