Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Birao ekspertni tim

Idealna momčad novog Reala: Obračun s Mourinhom, žrtva i naš Modrić

"Navijači žele nogometaše s kvalitetom i talentom, a ne s mišićima", poruka je koju je novom treneru Reala Carlu Ancelottiju poslao madridski dnevnik AS...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U udarnoj temi izdanja od ponedjeljka madridski je dnevnik složio idealnu Realovu momčad za iduću sezonu po svom ukusu. Iz nje je AS-ov ekspertni tim izbacio Arbelou, Khediru i Di Mariju pronašavši mjesta pojačanjima Iscu i Illaramendiju, te povratniku iz Leverkusena Carvajalu.

U sastavu se nije našao Luka Modrić, no on iz njega nije ispao jer standardno mjesto kod Mourinha zapravo nije ni uživao.

Poruka Ancelottiju ujedno je i "posveta" Joseu Mourinhu, treneru koji je u tri godine djelovanja u klubu uporno nastojao ustoličiti industrijski nogomet. U anketi koju je AS proveo, objavljenoj paralelno s prijašnjom temom, 77% čitatelja proglasilo je Portugalčev trogodišnji posao u Madridu totalnim fijaskom.

Idealna Realova momčad po AS-u trebala bi izgledati ovako:

Casillas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Xabi Alonso, Illaramendi – Özil, Isco, Ronaldo – Benzema

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider