Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Kuha' se u Londonu

Arsenalov ruski milijarder želi mega momčad: Wengeru, dovedi i Rooneyja!

Gotovo trećinski dioničar engleskog nogometnog Premierligaša Arsenala, Alisher Usmanov, poslao je jasnu poruku menadžeru londonskog kluba: "Kreni po Rooneyja!"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski reprezentativac Wayne Rooney, aktualni član Manchester Uniteda, predao je službeni zahtjev za transfer iz "crvenih vragova", a trenutno najzainteresiraniji klub je upravo veliki Unitedov rival - Arsenal. Do prije koju sezonu bilo bi nezamislivo da menadžer Arsene Wenger potroši preko 15 milijuna funti za jednog igrača, no ovoga ljeta ima na raspolaganju više od 70 milijuna!

''On je sjajan igrač i bilo bi sjajno za njega i nas da potpiše. Novaca imamo, tako da se nadamo pozitivnom ishodu'', rekao je ruski milijarder Usmanov za CNBC.

Arsenal je već na potpis od dovođenja prvog velikog imena ovoga ljeta, Gonzala Higuaina iz Real Madrida, s kojim je dogovorio sve osobne uvjete suradnje, dok će Realu isplatiti 22 milijuna funti, što je ujedno novi klupski rekord.

Ukoliko dovede Rooneyja Arsenal će jamačno debelo premašiti i taj novčani iznos, s obzirom da tržišna cijena engleskog reprezentativca, prema Transfermarktu, iznosi 55 milijuna funti. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider