Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Priča se u Engleskoj

Arsenal želi Hrvate, svi žele mladog Francuza, a Welbeck napušta ManUtd?

Kako se sezona bliži kraju pojavljuje se sve više transfer glasina u Premierligi.

Posljednjih se dana aktualizirala priča oko želje Arsenea Wengera da u Arsenalu sljedeće sezone vidi Marija Mandžukića na mjestu prvog napadača. Iz Bayerna poručuju kako Mandžo nije na prodaju, no vidjet ćemo što će biti na ljeto. Sada se pak pojavila informacija kako Topnici žele uzeti Realu i Luku Modrića, no zasad se takva opcija čini nemogućom.

Arsenal je navodno bacio oko i na budućnost Manchester Uniteda – braniča Chrisa Smallinga za kojeg će navodno ponuditi 13 milijuna funti, pišu engleski mediji. On bi trebao biti zamjena za Bacaryja Sagnu kojem istječe ugovor, a navodno ga žele Liverpool, Manchester City, Inter i Monaco.

Tabloidi na Otoku tvrde kako Man United želi napustiti Danny Welbeck. Navodno ga u svojim redovima želi vidjeti Tottenham, jer Romelu Lukaku, kojeg također žele, daje signale kako ne želi igrati u klubu bez Lige prvake, dok je još jedna želja - Cristian Benteke, ozlijeđen.

A United pak, baš kao i Liverpool i Arsenal, želi u svoje redove dovesti 23-godišnjeg Francuza Antoinea Griezmanna. Zvijezda Real Sociedada i cijele Primere jednostavno je zaludio klubove diljem Europe. Otkupna klauzula je 30 milijuna eura, no vlada mišljenje kako će i 20 milijuna biti dovoljno za transfer.

Chelsea pak želi Diega Costu u ovosezonskom 'krnjem' napadu. Navodno je plan B Mandžukić, ali Mourinho neće odustati od Diega Coste. U Atleticu bi mogli prodati i drugog sjajnog napadača u samo dvije sezone. Prvo Falcao, pa Costa, ali… Simeone će navodno tražiti zauzvrat Romelua Lukakua i produženje posudbe Thibauta Courtoisa na još godinu dana.

Lukaku sigurno neće ostati na posudbi u Evertonu pa Katalonac Roberto Martinez mora tražiti zamjenu. To bi trebao biti sjajni napadač iz Obale Bjelokosti Wilfried Bony. Swansea ga je doveo za 12 milijuna funti, sad će tražiti dvostruko.

Napominjemo, ovo su tek glasine engleskih medija, od kojih su mnogi tabloidi. No, gdje ima dima…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider