Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Englezi tvrde

Arsenal u siječnju kreće po igrača s kojim bi odmah konkurirao za naslov

Nogometaši Arsenala slavili su i ovog vikenda, u gostima su pobijedili Sunderland 3-1, pa je tako trenutačno momčad Arsenea Wengera na vrhu ljestvice s devet bodova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Debi u novoj momčadi je u subotu odradio i njemački reprezentativac Mesut Özil, pojačanje iz madridskog Reala, a izgleda kako u siječnju iduće godine slijedi novo osnaživanje momčadi s Emiratesa. Tako barem navodi Mail on Sunday koji piše da Arsenal drži novog asa u rukava.

Ponudit će, navodno, Arsenal novu cifru za Waynea Rooneyja, godinama ponajboljeg engleskog nogometaša i napadača Manchester Uniteda. Tijekom ovog ljeta je Rooney bio blizu izlaznih vratiju Old Trafforda, ali tada se spominjao Chelsea kao njegov budući klub. Arsenal je, istina, bio u stalnim kombinacijama, ali ipak u sjeni Mourinhove momčadi.

No, Mail on Sunday navodi da je 30 milijuna engleskih funti spremno u ponudi za Rooneyja i, navodno, njegov dolazak na Emirates uopće nije nemoguć. Isti izvor spominje i Urugvajca Luisa Suareza, ali se u tom kontekstu piše da je Suarez bliže madridskom Realu otiđe li uistinu tijekom siječnja s Anfielda. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider