Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nude 15 milijuna eura

Arsenal i Atletico bore se za napadača Barcelone!

Arsenal i Atletico Madrid istakli su kandidaturu za kupovinu napadača Barcelone Davida Ville...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Villa nije zadovoljan minutažom u Barceloni i stoga je na izlaznim vratima Camp Noua. Prema informacijama engleskih medija, Arsenal priprema ponudu za Barcelonu od 15 milijuna eura. „Topnici“ su spremni Villi ponuditi tjednu plaću od 135.000 eura, koliko trenutačno ima u Barceloni. Arsenal bi htio Villu već u zimskom prijelaznom roku, ali Barca želi zadržati svojeg napadača do isteka sezone i ne pristaje na opciju posudbe.

Arsenal je i dalje zainteresiran za napadača Atletico Madrida Adriána Lópeza Álvareza. Londonski klub se nada da bi ga mogao dobiti za oko 14 milijuna eura. Međutim, El Mundo Deportivo plasirao je informaciju kako je Atletico zainteresiran za Villu, koji bi trebao biti zamjena za odlazećeg Radamela Falcaa. Barcelona i Atletico trenutačno su u dobrim odnosima. Čelnici Atletica i Barce Miguel Angel Gil Marin i Sandro Rosell dobri su prijatelji, jednako kao i sportski direktori Jose Luis Caminero i Andonio Zubizarreta.

Madrižani će zasigurno odlično zaraditi na transferu Falcaa i spremni su od toga iznosa izdvojiti oko petnaestak milijuna za Villu. Lako je moguće da se zatvori trokut između Arsenala, Atletica i Barcelone. Ako Atletico dovede Villu, mogao bi Adriana prodati Arsenalu. U tom slučaju svi bi bili zadovoljni.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider