Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zvuči čudno, ali...

ANKETA: Je li prelazak u Chelsea dobar potez za karijeru Marija Pašalića?

Anketno pitanje izgleda vam malo čudno? Recite nam što vi mislite.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Je li moguće da se netko zapita je li transfer u Chelsea kod Josea Mourinha dobar za nekog igrača? No, to je pitanje koje mnogi postavljaju nakon vijesti o prelasku Marija Pašalića iz Hajduka na Stamford Bridge.

Jasno, za Hajduk je to odličan i spasonosan posao. Klubu treba novac hitno, jer da ne treba, Pašalić ne bi otišao ispod najmanje pet milijuna eura. Za mladog Kaštelanina raspitivali su mnogi, od Lazija i Juventusa do Liverpoola i Tottenhama. No, ovu trku dobio je klub Romana Abramoviča.

Pa zašto se onda neki pitaju je li to dobar potez mladog nogometaša? Razlog leži u činjenici što Chelsea pod ugovorom ima velik broj igrača. Među njima su u Matej Delač i Stipe Perica. Prvi već godinama ide po posudbama od kluba do kluba, sada je na putu u FK Sarajevo, dok se od Perice očekuje više u NAC Bredi.

Danas bogati klubovi za koji milijun dobiju moguću superzvijezdu. Nitko nije siguran tko je to, ali kupe desetak talenata pa koji posao upali. Mi se nadamo da je Pašalić baš taj koji će upaliti, jer momak pršti talentom.

Zanima nas što vi mislite o transferu Pašalića i sličnim slučajevima?

Je li odlazak u Chelsea dobar potez za karijeru Marija Pašalića?

Ukupno glasova:


 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider