Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najgori posao ikad!

Andy Carroll – od najvećeg talenta do najveće 'prijevare' u Engleskoj

Iz londonskog nogometnog kluba West Ham objavili su kako su dogovorili s Liverpoolom posao oko Andyja Carrolla, pa je tako taj kršni napadač i službeno postao igrač Čekičara.

Andy Carroll u siječnu je 2010. godine kao veliko pojačanje došao u Liverpool iz Newcastlea. Tada je klub s Anfielda za njega platio nevjerojatnih 35 milijuna engleskih funti. Malo je tko mogao vjerovati što je Liverpool učinio, ali su se navijači tješili kako bi Varroll mogao biti novi sveengleski heroj.

No, Carroll se nije proslavio. Za Redse je zabio samo šest puta u 44 nastupa. Bilo je to veliko razočaranje pa su ga poslali u West Ham na posudbu, gdje je ove sezone u 23 prvenstvene utakmice postigao sedam pogodaka.

I dok su Newcastleu morali platiti 35 milijuna za njega, od West Hama je Liverpool navodno dobio tek 15 milijuna  funti za Carrolla. Sve u svemu, za vrlo malo pogodaka i dobre igre, te za kratko vrijeme, Liverpool je na ovom 24-godišnjem centarforu izgubio - 20 milijuna.

Njegova slaba forma možda je uzrokovana i načinom života. Nekoliko je puta privođen na policiju zbog nasilničkog ponašanja uzrokovanog alkoholom. Sam Carroll tvrdi kako su dani alkoholiziranja bili dok je igrao za Newcastle, no Fabio Capello je taj problem javno iznio i prije dvije godine.

Nakon svega, možemo slobodno zaključiti kako se radi o jednom od najgorih proslova u povijesti britanskog nogometa te jednom od najprecjenjenijih igrača koje smo gledali. Ipak, radi se o 24-godišnjaku koji može promijeniti ovakvo mišljenje većine.

Je li Andy Carroll 'najveća prijevara' ili će njegovo vrijeme doći?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider