Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
El Clasico na vratima, a...

Ancelottijev Real ne igra dobro: 'Želim nešto promijeniti, ali...'

Real Madrid zaostaje pet bodova za Barcelonom i Atleticom, a Carlo Ancelotti je svjestan da mu momčad ne igra dobro.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U intervjuu za Corriere della Sera Carlo Carlo Ancelotti se požalio svojim sunarodnjacima kako nije sretan zbog trenutne forme i igre Real Madrida. A pred vratima su Malaga i Juventus na Santiago Bernabeuu i gostovanje u El Clasicu kod Barce 25. listopada.

''Morat ćemo biti bolji u sljedećim utakmicama. Želim promijeniti nešto, želim da igraju više s loptom, ali za to treba vremena. Igrali smo loše neke utakmice, a problem nam je što Barcelona i Atletico pobjeđuju'', rekao je Ancelotti koji ipak ne zaostaje kao Mourinho prošle sezone (tada je bilo 8 bodova zaostatka, a sada je 5).

Ozljeda Garetha Balea jedna je od najvrućih tema europskog nogometa.

''Nije trenirao tijekom ljeta, ali sad je nazad i bit će OK. Je li skandalozno potrošiti 100 milijuna eura za igrača? To je tržište, a Real je zaradio na Ozilu, Higuainu i Callejonu.''

Ancelotti se u srijedu sastaje s bivšim klubom. U Madrid stiže Juventus.

''To je jaka momčad s jasnim stilom igre.''

Uspredio je i svoj Milan s Realom. Kaže kako su oba kluba najtrofejnija u Ligi prvaka te imaju jako zahtjevnu publiku. A ona madridska još uvijek čeka ono što je Don Carlo obećao - spektakl...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider