Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogo je buke podiglo

Ancelotti o nedavnom incidentu: Nema drame, ne radimo predstavu od toga

Mnogo je buke podigla reakcija argentinskog nogometaša Angela di Marije pri izlasku s travnjaka, na utakmici Primere između Reala i Celte...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok je izlazio Argentincu je jedan dio domaćih navijača zviždao, a ovaj se pritom primio za međunožje, što su mnogi preveli kao reakciju Di Marije na spomenute zvižduke.

Vrlo brzo je argentinski nogometaš objasnio da njegov potez nije imao nikakve veze s navijačima, a potpunu vjeru u svog igrača ima i trener Carlo Ancelotti.

''Ispričao se zbog samog svog poteza, ali i rekao da to nije bilo upućeno nikome. Ja mu vjerujem, pa vjerujmo svi kada kaže da nije kriv'', rekao je Ancelotti, te dodao:

''Nema nikakve drame u našoj svlačionici. Situacija je posve mirna i ne radimo od toga predstavu. Iskreno, mislim da Di Maria uistinu nema nikakvih problema s madridskom publikom.''

Rekao je Ancelotti i da Di Maria neće igrati u utakmici Kupa kralja protiv Osasune, ali da to nema nikakve veze sa spomenutim slučajem.

''Startat će Gareth Bale i to zato što je u zadnjem ogledu Di Maria dobio prednost pred njim.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider