Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mali ima vezu

Ancelotti u Real doveo i sina: Praksa kakvu sanjanju mnogi

Carlo Ancelotti i službeno kreće u trenersku avanturu u Real Madridu, a prije početka rada u stručni je stožer uspio ugurati i vlastita sina Davidea (24)…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mlađi će Ancelotti biti pomoćnik kondicijskom treneru Giovanniju Mauriju i predviđeno je da bude uključen u rad prve momčadi iako nije isključeno i da će raditi s mladim nogometašima Reala.

Davide je diplomirao kineziologiju, a pod okriljem Maurija, vjernog suradnika svoga oca, trebao bi steći i praktično znanje. Uh, što bi dali mnogi studenti da praksu odrađuju u Realu...

Jedan od prvih zadataka mladog Ancelottija i Maurija bit će osmišljavanje treninga koji bi maksimalno ublažili eventualne posljedice odlaska velikog broja igrača na reprezentativne utakmice samo četiri dana uoči početka nove sezone Primere.

Real je prijašnjih godina imao brojna negativna iskustva, mnogi su se igrači s okupljanja reprezentacija vraćali ozlijeđeni, a to novi kondicijski treneri svakako žele spriječiti u budućnosti.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider