Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što mu je bilo?

Ancelotti predviđa veliku bitku, Klopp sve iznenadio: Evo što je ispalio!

Trener nogometaša Real Madrida Carlo Ancelotti komentirao je za klupsku televiziju ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka koji je njegov klub spojio s Borussijom Dortmund...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Najbolje su momčadi dosegle ovu fazu. Borussia ima jako dobru momčad, te su iskusni u ovom natjecanju. Prošle su godine igrali finale i bit će to jako otvoren četvrtfinale. Veselimo se ogledima i morat ćemo igrati jako dobro protiv vrlo kompetitivne momčadi", rekao je Ancelotti.

"Borussia će biti jako motivirana u Ligi prvaka. To je kvalitetna momčad, sjajno organizirana, prije svega u obrani i kontranapadima. Za pobjedu ćemo trebati hrabrost i osobnost", dodao je talijanski strateg.

Ogled Borussije i Real Madrida bit će repriza prošlogodišnjeg polufinala, a tada je u finale prošao njemački sastav.

"Ovo je za nas dobar ždrijeb", nadobudno je ispalio Jürgen Klopp, s čime se baš ne slaže glavni čovjek Borussije  Hans-Joachim Watzke.

"Radije bih da smo nekog drugog izvukli. Nedostaje nam puno igrača u odnosu na prošlu sezonu", žali se Watzke na ozljede i suspenzije koje su pogodile "crno-žute".

Klopp ipak vidi svjetlo na kraju tunela.

"Očekujem dvije utakmice s izuzetno dobrom atmosferom. Veselimo se izazovu i pokušat ćemo iskoristiti ono malo šansi koje imamo. Možda je za nas prednost da igramo prvu utakmicu u Madridu, ali morat ćemo pričekati i vidjeti. Definitivno se nećemo predati prerano", izjavio je Borussijin strateg. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider