Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neke stvari su...

Ancelotti otkrio zbog čega je napustio PSG: Real nije razlog!

Carlo Ancelotti, koji je ovoga ljeta napustio trenersku klubu PSG-a i prešao u Real Madrid, tvrdi da nije napustio pariški klub zbog ponude španjolskog giganta…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Svi misle da sam otišao iz PSG-a samo zato jer sam dobio ponudu Real Madrida, ali to nije istina. Odluku o odlasku iz PSG-a sam donio ranije jer su stvari postale suviše komplicirane u tom klubu. Kada sam potpisao za PSG, vjerovao sam u projekt. Priključili su se novi igrači, trebalo je izgraditi momčad i za to je trebalo vremena."

"Prvih šest mjeseci su bili dobri, ali sljedeće sezone sam shvatio da je uprava promijenila svoje stajalište. Više nitko nije govorio o projektu, već su počeli tražiti da isporučim odmah dobre rezultate – veli Ancelotti, koji je prošle sezone s PSG-om osvojio prvi naslov francuskog prvaka za pariški klub još od 1994. godine."

Pritisak je osjetio nakon niza razočaravajućih rezultata u prosincu, a odluku o odlasku je donio u ožujku nakon poraza 1-0 od Reimsa.

"Osjećao sam da nemam povjerenje sportskog direktora Leonarda i predsjednika kluba Nassera Al-Khelaifija. Istina je da smo odigrali loše, ali sam držao da nam nakon dobra tri mjeseca treba malo mira. Već idući dan sam rekao Leonardu da iduće sezone neću voditi PSG." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider