Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I on ima nešto za reći

Ancelotti otkrio 'istinu' o Özilu: 'Nismo dovoljno vjerovali u njega?!'

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti odbacio je tezu kako je klub izgubio vjeru u mogućnosti njemačkog reprezentativca Mesuta Özila i ''prisilio'' ga na transfer u Arsenal…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Özil je sam tvrdio kako je madridski klub pokazao manjak povjerenja prema njegovim sposobnostima i mogućnostima na terenu, što ga je potaknulo na odlazak, odnosno prelazak u Arsenal. Ancelotti tvrdi da to jednostavno nije istina.

''Čujem da mnogi pričaju o Özilovog odlasku iz našeg kluba, pa bih i ja imao nešto za reći po tom pitanju. Kaže da nismo dovoljno vjerovali u njega, a igrao je u dvije od prve tri utakmice. Niti jedan igrač ne odlazi iz nekog kluba ako to ne želi. On je očito procijenio da će imati jaku konkurenciju u borbi za mjesto u momčadi, pa je odlučio napustiti nas'', kazao je talijanski trener, aludirajući na dolaske Isca i Garetha Balea ovoga ljeta u ''kraljevski klub''.

''Budući da imamo puno igrača na njegovoj poziciji, s taktičkog gledišta nismo imali problema s njegovim odlaskom. Klub je primio dobru ponudu za njega i danas su svi sretni'', zaključio je Ancelotti. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider