Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Za njega nema rasprave

Ancelotti: Nisam lud da to radim igraču koji zabija 50 golova po sezoni

Uoči utakmice protiv Juventusa u Ligi prvaka, trener Real Madrida Carlo Ancelotti je na konferenciji za novinare odgovarao na brojne upite vezane uz aktualnosti u ''kraljevskom klubu''…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedno od pitanja koje se u posljednje vrijeme provlači po španjolskim medijima je mogu li Cristiano Ronaldo i Gareth Bale igrati zajedno. U tom smislu se sve češće javljaju mišljenja kako bi bilo dobro da Ronaldo promijeni poziciju.

''Najbolji igrači trebaju igrati zajedno. U klubu o tome nema rasprave iako se izvan kluba debatira o tome. Cristiano i Gareth nemaju nikakvih problema s igranjem zajedno'', rekao je Ancelotti.

''Cristiano počinje na krilu, ali dolazi i u sredinu kako bi zabio jer je teže postizati golove s krila. I dalje ću ga stavljati na poziciju koja mu najbolje odgovara. Nisam toliko lud da bih mijenjao poziciju igraču koji postiže 50 golova po sezoni.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider