Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Duga lista pojačanja

Ancelotti na vratima Reala, Modrić dobiva oštru konkurenciju

Dolazak talijanskog stratega Carla Ancelottija na klupu nogometaša madridskog Reala je, navodno, gotova stvar. Po mnogim medijima bi se i službena potvrda tog transfera trebala dogoditi u petak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, iako još ništa nije "crno na bijelo" madridska Marca je već objavila što bi se moglo događati kada Ancelotti zakorači na Santiago Bernabeu. Iz svojih izvora tako je Marca saznala da bi Ancelotti težište bacio, kada su pojačanja u pitanu, na vezni red, što znači da bi hrvatski as Luka Modrić dobio još oštriju konkurenciju u novoj sezoni.

Prvi na popisu Ancelottijevih želja je navodno 26-godišnji Arturo Vidal, Čileanac iz Juventusa, no znano je kako su Torinezi već ranije odbili Bayern koji je nudio multi-milijunski iznos za njega.

Vrlo dobro kotiraju i Isco iz Malage, Gündogan iz Borussije (D), Verratti, kojeg je Ancelotti prošle sezone trenirao u PSG, te Kondogbija iz Seville. U napadačkom smislu bi se, navodno, po dolasku Ancelottija klub orijentirao prema mogućem dovođenju Roberta Lewandowskoga ili Luisa Suareza.

Dakako, prije svega treba prvo Ancelotti doći u Madrid, pa sve ostalo... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider