Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema zime za Luku

Ancelotti mijenja sustav, Modrić će biti u prvoj postavi Reala

I dok se još uvijek očekuje da PSG upali ''zeleno svjetlo'' Carlu Ancelottiju za odlazak u Real Madrid, španjolska Marca već nagađa kakav će stil igre forsirati talijanski trener u ''kraljevskom klubu''…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ugledni dnevni list podsjeća da je Ancelotti obožavatelj formacije 4-3-3 koju je primjenjivao u gotovo svim klubovima u kojima je radio. Očekuje se da bi i Real pod njegovim vodstvom trebao igrati u takvom sustavu, a za nas je posebno zanimljivo da Marca u udarnoj momčadi vidi i hrvatskog nogometaša Luku Modrića.

Novinar španjolskog dnevnika podsjeća da su u veznoj liniji Milana pod Ancelottijevim vodstvom igrali Clarence Seedorf, Andrea Pirlo i Gennaro Gattuso, dok su ofenzivci bili Rui Costa, Filippo Inzaghi i Andrej Ševčenko.

Prema Marcinoj viziji, na sličan bi način Realov vezni red trebali činiti Luka Modrić, Xabi Alonso i Sami Khedira. Hrvatski reprezentativac bi pritom trebao imati ulogu kakvu je imao Seedorf među ''rossonerima''.

U napadu bi, pak, trebali igrati Cristiano Ronaldo, Karim Benzema i Mesut Özil ili Gareth Bale kojeg Madriđani silno žele dovesti iz Tottenhama.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Provedite produženi vikend povodom Dana državnosti u Bluesun hotela Elaphusa 4* u Bolu, smještenom
u blizini poznate plaže Zlatni rat. REZERVIRAJTE DANAS

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider