Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pohvalio i popljuvao

'Ancelotti je sjajan trener, oprat će ljagu s Reala koju je navukao Mourinho'

Španjolski nogometni trener Rafa Benitez pohvalio je potez Real Madrida zbog imenovanja Carla Ancelottija na mjesto trenera, te istovremeno iskoristio situaciju za novo podbadanje Josea Mourinha...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svim ljubiteljima nogometa poznato je da se bivši trener Reala Mourinho i Benitez "ne ljube", pa tako i jedan i drugi koriste svaku priliku da izmjene pokoju "otrovnu strelicu". Na red je došao Španjolac:

''Ancelotti je sjajan trener. On će uspjeti isprati ljagu s Realova imena koju je navukao njegov bivši trener. On je obrazovan čovjek, istinski profesionalac i sjajna osoba. Imam odličan odnos s njim još od naših ogleda u Ligi prvaka kada smo bili menadžeri Liverpoola i Milana'', rekao je Benitez.

Ancelotti, koji je dolaskom Laurenta Blanca odstupio s klupe pariškog PSG-a, će biti predstavljen kao novi trener Reala danas (srijeda) na konferenciji za novinare koja je zakazana za 13 sati u Madridu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider