Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svatko svoju poziciju

Ancelotti ima plan kako uklopiti Balea s Ronaldom

Carlo Ancelotti, trener Real Madrida, uvjeren je da će pronaći formaciju koja će omogućiti dvjema najvećim klupskim zvijezdama, Cristianu Ronaldu i novopridošlom Garethu Baleu da pruže svoj maksimum…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Kreirat ćemo sustav koji će nam omogućiti da na najbolji način iskoristimo sve kvalitete Ronalda i Balea. Vrhunske klase moraju igrati na onim pozicijama na kojima se najbolje osjećaju i na kojima najviše daju'', kaže Carlo Ancelotti.

Ponudio je svoje viđenje Garetha Balea, koji je u Real Madrid stigao iz Tottenhama ovoga ljeta u rekordnom transferu vrijednom oko 100 milijuna eura.

''On je izrazito brz igrač i može iskoristiti taj žestoki tempo koji nameće u svoju korist. Ima sjajnu kontrolu lopte i odličan šut. Iznimno je dinamičan igrač i uvjeren sam da će igrati dobro za našu momčad.''

Ancelotti kaže da je oduševljen kompozicijom momčadi koju ima na raspolaganju.

''To je vrlo uravnotežena i konkurentna momčad. Imamo dobru kombinaciju kvalitete i iskustva, odnosno igrača s puno duha. To je sjajna momčad predodređena za dobar nogomet.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider