Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Morao se pravdati

Allegri na udaru kritika: Je li ovo potez koji mu je presudio?

Nakon 3-1 poraza od Barcelone u nogometnoj Ligi prvaka trener Milana Massimiliano Allegri morao se pravdati zašto je tek početkom drugog poluvremena u igru uveo Marija Balotellija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igra "rossonera" osjetno se popravila njegovim ulaskom u igru, ali usprkos tome poraz nisu uspjeli izbjeći.

''Jednostavno je, Mario se ozlijedio na reprezentativnom okupljanju i njegove nedavne izvedbe nisu bile dovoljno oštre, pa sam odlučio započeti s igračima koji su igrali u prvom ogledu (protiv Barcelone). Mario je napravio neke dobre stvari u drugom dijelu. On se mora naviknuti na igranje svaka tri dana, što zapravo nikad prije nije bio slučaj prije nego li je došao u Milan. To je teško i fizički i psihički'', rekao je Allegri.

''Posebna je šteta zbog trećeg primljenog gola jer smo imali nekoliko prilika za izjednačenje. Žalimo jer nismo uspjeli odigrati završni pas u nekoliko različitih napadačkih situacija. Odigrati u ovom trenutku u Barceloni ovako konzistentno je impresivno, a momčad je pokazala karakter i glad. Kada nam se igrači vrate po oporavku od ozljeda pronaći ćemo i bolje igre i rezultate. Ovakva izvedba daje nam vjeru.''

Na kraju se Allegri ponovo vratio na odluku o izostavljanju Balotellija iz početnih 11.

''Klupska vrhuška znala je za moju odluku. Razgovarao sam s predsjednikom prije utakmice, kao i uvijek, i rekao mu da Balotelli neće startati. Učinio sam tako za dobrobit momčadi i dobrobit samog Balotellija.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider