Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva 'stimulacija'

'Ako postoji budala da plati 70 milijuna za Cavanija...'

Predsjednik talijanskog nogometnog kluba Napolija Aurelio De Laurentiis otkrio je tamošnjim novinarima da je spreman slušati ponude za svojeg najboljeg igrača Edinsona Cavanija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Međutim, De Laurentiis nije otvoren za slušanje bilo kakvih ponuda, već samo onih vrijednih 70 milijuna eura! Toliko je, naime, potrebno ponuditi novaca da se aktivira Urugvajčeva otkupna klauzula.

"U ugovor smo uključili visoku otkupnu klauzulu, jer želimo da Cavani ostane s nama što dulje vremena. Ona iznosi 70 milijuna eura, pa ako postoji budala da ju plati, spremni smo razgovarati", rekao je predsjednik Napolija, te naglasio;

"No, čak i da netko ponudi 70 milijuna, Edinsonova riječ će biti posljednja!"

Za urugvajskog su napadača u posljednje vrijeme veliki interes pokazali PSG, Chelsea i Manchester City, a vjeruje se da će se, kako se ljetni prijelazni rok bliži, još nekolicina klubova uključiti u borbu za njegovu naklonost.

Cavani (26) je ove sezone u prvenstvu postigao 18 pogodaka, u Europa ligi sedam, dok je po jedan zabijao u talijanskom kupu i superkupu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider