Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
The Sun iskreirao priču

Abramovič bi trebao požuriti: 'Mou, vrati se i spasi Chelsea!'

Novi poraz španjolskog nogometnog diva Real Madrida bio je dostatan britanskom tabloidu The Sun da iskreira priču kako trener madridskog sastava Jose Mourinho samo čeka poziv iz londonskog Chelseaja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako nije osvojio naslov prvaka Europe poput Roberta Di Mattea, Mourinho je za vrijeme svog boravka na Stamford Bridgeu ostavio dubok trag, kako kod igrača tako i kod navijača, ali i predsjednika Romana Abramoviča. Ruski milijarder je nedavno povukao možda i najgori potez otkako je na čelu kluba - doveo je Rafalea Beniteza na mjesto menadžera.

Osim što Chelsea ne igra dobro pod njim, Benitez je neželjena karika od svih navijača londonskog kluba zbog komentara koje je imao spram njih kao trener Liverpoola. Benitez na svakoj Chelseajevoj utakmici dobiva salve zvižduka i uvredljivih poruka, dok se sve glasnije i glasnije čuje zazivanje imena portugalskog nogometnog stručnjaka.

The Sun piše kako će Portugalac na ljeto sigurno napustiti Real Madrid, a da mu ponuda od bogatih klubova ne manjka. Stoga bi, prema pisanju britanskog tabloida, Abramovič trebao požuriti sa svojom odlukom da smijeni Beniteza, koji je posve izgubljen na vrućem stolcu "bluesa", te da vrati Mourinha da "spasi klub". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider