Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi udarac Realu

2013. nije dobro počela za Mourinha: Pepe iznenada operiran!

Poprilično iznenađujuće iz Real Madrida su u srijedu objavili da je njihov obrambeni nogometaš Pepe u Portu podvrgnut operaciji desnog gležnja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalac je prije blagdana igrao normalno, pa javnost nije bila upoznata s podatkom da ima problema s gležnjem. No, nakon što je obavio nekoliko testova, u dogovoru s klubom je odlučio da je najbolje otići ''pod nož''.

U srijedu ujutro je u klinici Espregueira Mendes u Portu atroskopsku operaciju gležnja obavio dr. Van Dijk. Klub zasad nije objavio koliko dugačka stanka očekuje 29-godišnjeg stopera, ali s obzirom da nije riječ o težoj operaciji, očekuje se da će Pepe biti u pogonu za tri do četiri tjedna.

Nije baš početak godine kakav bio Mourinho poželio, ali što je sve proživio u drugom dijelu 2012. i nije prevelik šok. Glavno je da će usluge Pepea imati do nastavka natjecanja u Ligi prvaka, jer Primera je odavno izgubljena.

Inače, igrači Reala nisu imali preveliku poštedu za vrijeme slavlja, odnosno, ulaska u novu godinu, već su morali obavljati treninge koje je isprogramirao Mourinho.

Portugalac je najavio uspješnu 2013. godinu i iako njegova momčad zaostaje čak 16 bodova za Barcelonom u Primeri, Mourinho je odbio dignuti ruke od prvenstvene borbe.

''Nadam se da će mi 2013. godina biti jednako dobra kao 2012. Žestoko ću raditi, zajedno sa svojim momcima, te ćemo loviti sve što možemo osvojiti u novoj godini'', rekao je  i dodao:

''To je moja želja u nogometnom smislu. U obiteljskom se nadam da ćemo supruga i ja ostati zdravi kako bismo gledali našu djecu kako rastu. Oni su naš život i to je moja prva i najveća želja.''
(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider