Tenis
SPORTOVI
Tenis

Murray zaustavio Karlovića

Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se uspio plasirati u finale velikog turnira u Cinncinatiju. Bolji od njega bio je Škot Andy Murray, koji ga je pobijedio rezultatom 6:4 6:4.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Div sa Šalate'' danas nije odigrao jedan od svojih najboljih mečeva u karijeri. Servis mu je bio ugrožen u gotovo svakom gemu, a Murray je imao čak 13 break lopti u ovom meču, što je podvig, uzmemo li u obzir razoran Karlovićev servis.

U prvom setu Karlović je uspio oduzeti servis svojem protivniku, što mu nije pošlo za reketom u prethodna dva meča. Međutim, Murray je njega ''brejknuo'' čak dvaput, pa je prvi set otišao na stranu 8. nositelja, rezultatom 6:4.

Činilo se da je sve gotovo kad je Murray ponovo oduzeo servis Karloviću na početku drugog seta i poveo 2:0, no Ivo se uspio revanširati Škotu i vratiti u meč. Ipak, Andy Murray kod rezultata 4:4 u drugom setu po četvrti je put oduzeo servis našem tenisaču, i nakon toga više nije bilo spasa za Karlovića.

Murray će sutra u finalu igrati protiv pobjednika velikog dvoboja između Rafaela Nadala i Novaka Đokovića, koji je na programu noćas oko 1 ujutro.

Za Karlovića je ovo bio izvrstan teniski tjedan, a pobjedu protiv Federera vjerojatno će pamtiti do kraja života. ''Div sa Šalate'' pokušat će i u Pekingu osvjetlati obraz hrvatskog tenisa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider