Tenis
SPORTOVI
Tenis

Ljubičić: Čim stanem na noge odmah me koči

Povodom odustajanja od nastupa u 2. kolu ATP Studena Croatia Opena u Umagu zbog bolova u leđima, Ivan Ljubičić održao je u četvrtak navečer konferenciju za novinare.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda ovog trenutka nije u stanju igrati tenis, ponajbolji hrvatski igrač nada se da će za tri ili četiri dana već sve biti po starome

"Situacija je danas bolja nego jučer kad nisam mogao ni sjediti. Do posljednjeg trenutka sam se nadao da bih mogao barem probati igrati, ali nisam. Čim stanem na noge odmah me koči, no nadam se da će za tri ili četiri dana sve biti u redu", kazao je u uvodu konferencije Ljubičić objašnjavajući što se dogodilo večer ranije.

"U 8.30 sati sam sjedio u Players loungu, krenuo na večeru i čim sam se ustao odmah me ukočilo. Navečer sam dobio injekciju, probali smo sve moguće ne bi li mi bilo barem malo bolje, ali ništa nije pomoglo. Jutros u 8 sati krenuli smo s tretmanima, ali igrati ipak nisam mogao". 

>> Ljubičić ipak predao meč

Naš tenisač žali zbog odustajanja s umaškog turnira. Očekivanja su bila velika:

"Žao mi je, vidjeli ste kako sam odigrao 1. kolo i stvarno sam osjećao da bi ovo mogao biti veliki tjedan za mene. Šteta, na ovakve stvari ne možemo utjecati. Nikad dosad nisam doživio da se zbog boli u leđima ne mogu ni okrenuti u krevetu. Znalo je i prije biti bolnih leđa, ali ovakvih problema nikad".

Ipak, nastup na Olimpijskim igrama nije u pitanju. Sve turnire pred Peking je već ranije otkazao i sad mu predstoji tek zaliječiti ozljedu i pripremiti se za odlazak u Kinu.

"U Umagu sam do nedjelje, ovdje je pomoć kvalitetna i stručna, a zatim ću krenuti prema Monte Carlu i pripremati se za Olimpijske igre", kazao je na kraju Ivan Ljubičić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider