Tenis
SPORTOVI
Tenis

Davis Cup: Otvaraju Ančić i Bellucci

Današnjim ždrijebom je određeno da Mario Ančić i Thomaz Bellucci u petak u 14 sati, u dvorani Sportskog centra Višnjik u Zadru, otvaraju kvalifikacijski susret za ulazak u Svjetsku skupinu Davis Cupa između Hrvatske i Brazila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon susreta našeg drugorangiranog tenisača Ančića (31.) i najboljeg Brazilca Belluccia (78.), na teren će izići naš prvi reket Ivo Karlović (14.) i Thiago Alves (127.). Ni Ančić, ni Karlović još nisu igrali protiv svojih suparnika koji su po trenutnom ATP renkingu daleko iza njih, i po tome je Hrvatska favorit u susretu za ulazak u Svjetsku skupinu.

Naš izbornik Goran Prpić je za igru parova, koja je na rasporedu u subotu u 15 sati, prijavio Roka Karanušića i Lovru Zovka, ali se igrači za igru parova mogu promijeniti sat vremena prije početka dvoboja.

Po rasporedu, u nedelju bi u 12 sati prvi na teren trebali izići najbolji igrači obiju reprezentacija, Karlović i Bellucci, a susret bi trebali zatvoriti Ančić i Alves. Naravno, ovisno o rezultatu izbornici obiju reprezentacija mogu promijeniti igrače koji nastupaju u nedjelju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider