Tenis
SPORTOVI
Tenis

ATP Umag: Karlović razočarao

Ivo Karlović je porazom od Argentinca Maxima Gonzaleza 3-6, 6-3, 6-4 u 2. kolu nastavio crnu seriju rezultata u Hrvatskoj, a u roku od samo pet sati naš tenis je ostao u Umagu bez najjačih uzdanica Karlovića i Ivana Ljubičića, koji je predao dvoboj zbog bolova u leđima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinac Gonzalez je došao tek do druge ATP pobjede u karijeri i obje je zaradio protiv hrvatskih igrača. Protivnik u četvrtfinalu bit će mu Roko Karanušić, tenisač koga je Gonzalez dobio u prvom kolu Roland Garrosa u pet setova.

"Nije išlo kako sam želio, zapravo išlo je do polovice prvoga seta, a onda je Gonzalez prestao griješiti. Kako je padao mrak, teren je postajao sve sporiji i to je više odgovaralo njemu. Žao mi je, bilo mi je stalo napraviti veliki rezultat u Umagu, cijela moja obitelj i puno prijatelja me došlo gledati", kazao je Karlović koji je već nanizao pet poraza na turnirima u Hrvatskoj, uključujući i susret Davis Cupa u Dubrovniku.

Nakon pobjede u Nottinghamu, Karlović je redom gubio u prvim kolima Wimbledona, Gstaada i sada u Umagu, gdje je u prvom kolu kao drugi nositelj bio slobodan.

Karlović će ostati u Umagu do subote, potom slijedi mali odmor, pa turnir u Cinncinatiu, te odlazak na Olimpijske igre u Pekingu, što mu je i glavni cilj sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider