Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Vrdoljak: Želimo broncu

Nakon što smo u polufinalu EP-a zasluženo izgubili od susjedne Crne Gore, za broncu ćemo igrati protiv još jednih susjeda, Mađarske. Naš kapetan najavljuje maksimalan angažman.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ostala nam je još jedna utakmica na Europskom prvenstvu u Malagi, a pobjedom možemo doći do brončane medalje. Finale je pripalo Crnogorcima i Srbima, a nama će se u borbi za treće mjesto suprotstaviti Mađari.

Baš kao i drugi polufinalni meč, i naš je bio uzbudljiv i neizvjestan. Glas Dalmacije prenosi razmišljanja našeg kapetana:

“U samoj završnici smo promašili par izglednih prilika i bili smo kažnjeni. Šteta, jer naše vodstvo s početka utakmice nismo uspjeli materijalizirati.“

Za sutrašnju utakmicu Zdeslav Vrdoljak najavljuje borbu do kraja, jer se nitko ne želi vratiti kući kao gubitnik:

„Želimo se vratiti s broncom, želimo ostvariti kontinuitet osvajanja medalja na velikim natjecanjima. Očekuje nas Peking i Olimpijske igre i tamo u Kini moramo biti u punoj formi. 

Na neki način ove igre na EP-u nas uvjeravaju da možemo na OI-u ispuniti očekivanja svih koji vjeruju u nas. No, prvo nam slijedi ova utakmica za broncu protiv Mađara i dat ćemo svoj maksimum kako bismo se vratiti kući s medaljom“, rekao je Vrdoljak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider