Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Rudić: ''Odlično smo odigrali''

Hrvatski izbornik Ratko Rudić mnogo je zadovoljniji igrom svoje vaterpolo reprezentacije nakon uvjerljive pobjede protiv Španjolske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Analizirali smo pogreške koje smo učinili u susretu protiv Mađarske i ispravili smo ih u susretu sa Španjolskom. Igrali smo daleko bolje i to se odmah vidjelo na rezultatu," istaknuo je Rudić nakon što je Hrvatska pobijedila Španjolsku 11:7 u susretu drugog kola Europskog prvenstva u vaterpolu koje se održava u Malagi.

Hrvatski strateg je posebno istaknuo igru u obrani, te realizaciju igrača više. "Odlično smo odigrali u obrani, a raduje me i realizacija igrača više. Cijelo vrijeme smo kontrolirali susret i igrali smo disciplinirano. Nalazimo se u vrlo teškoj skupini i nakon današnje pobjede naša situacija je mnogo bolja," zaključio je Rudić.

Miho Bošković je naglasio kako je cijela momčad danas imala posve drugačiji pristup.

"Ušli smo u susret mnogo ozbiljnije. Odigrali smo vrlo kvalitetnu utakmicu, posebice u obrani," kazao je Bošković.

Nakon dva startna poraza domaćin se nalazi u vrlo teškoj situaciji, a pred njima je još susret sa Mađarskom. Stoga nije niti čudo što je izbornik španjolske vrste Rafael Aguilar bio neraspoložen.

"Načinili smo previše pogrešaka, a takvom igrom je teško doći do pobjede. Hrvatska ima odličnu momčad," naglasio je Aguilar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider