Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

NFL: Nesretni Brady završio sezonu u prvoj utakmici

Tom Brady (31), ozlijeđeni "quarterback" NFL momčadi New England Patriots i najkorisniji igrač lige, morat će na operaciju kao što se i nagađalo, te će zbog toga propustiti cijelu sezonu, objavila je u utorak novinska agencija AP.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju je Brady na otvorenju nove sezone profesionalne lige američkog nogometa teško ozlijedio lijevo koljeno već u prvoj četvrtini, kada je na njega naletio igrač Kansasa Bernard Pollard. 

"Svaki igrač u momčadi mora napraviti svoj posao i tu se ništa ne mijenja. Brady je imao svoju ulogu koju je odlično obavljao, a sada na njegovo mjesto dolazi netko drugi", izjavio je trener Patriotsa Bill Belichick, koji je hrvatskog podrijetla. 

>> NFL: Krenula ludnica, Hrvati startali pobjedama

Umjesto Bradyja na mjesto "quarterbacka" dolazi Matt Cassel (26), koji je od 2005. u Patriotsima.

Tom Brady je prošle sezone proglašen za najkorisnijeg igrača lige, a do ozljede je ubilježio 128 uzastopnih nastupa u početnoj postavi, što je treći najduži niz u povijesti kad su pitanju dodavači. 

New England Patriotsi prošle su sezone ostvarili povijesni rezultat završivši ligaški dio sa 16 pobjeda u isto toliko utakmica. Iako su bili veliki favoriti za naslov prvaka, u Super Bowlu su neočekivano izgubili od New York Giantsa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider