Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Ivana Brkljačić baca u Dublinu

Kladivašica Ivana Brkljačić će sutra nastupiti na EAA međunarodnom mitingu u Dublinu, što će joj biti pretposljednji nastup uoči Olimpijskih igara u Pekingu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednji će imati na državnom prvenstvu u Rijeci (1. kolovoza), čime je iz kalendara ispao miting u švedskom Karlstadu (28. srpnja).

"U Irskoj ću prvenstveno tražiti stabilnost hitaca, kako bih stekla sigurnost pred Peking. U Dublinu me čekaju prva, četvrta i šesta kladivašica s posljednjeg Svjetskog prvenstva u Osaki - Betty Heidler, Kamila Skolimowska i Eileen O'Keeffe, što me iskreno raduje. Naime, tako jaka konkurencija bit će mi pravi motiv za dobre rezultate", najavila je Ivana, koja je nakon priprema na Bjelolasici bila prehlađena, ali treninge nije propuštala.

"Na tim sam bazičnim pripremama neke sitnice tehnički dorađivala i sada ću imati priliku vidjeti kako sve to funkcionira na natjecanju. U Dublinu očekujem solidne daljine, bez obzira što sam nedavno završila s iznimno napornom Bjelolasicom. Opuštanje i prave rezultate naravno da očekujem tek na Olimpijskim igrama".

Natjecanje u irskoj metropoli počinje sutra u 20.30 sati po hrvatskom vremenu, a rekord mitinga drži domaća kladivašica Eileen O'Keeffe s prošlogodišnjih 72.31 metra.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider