Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Ikodinovićevo stanje stabilno

Zdravstveno stanje u prometnoj nesreći teško ozlijeđenog srbijanskog vaterpolista Danila Ikodinovica je stabilno, izjavio je u petak načelnik novosadskog Urgentnog centra Zoran Đermanov.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

On je rekao da su Ikodinovićevi vitalni parameteri u "zadovoljavajućim fiziološkim granicama", a svakodnevne intervencije na Ikodinovićevoj povrijeđenoj desnoj ruci obavljaju se prema planu i bit će nastavljene i narednih dana.

"Nema velikog poboljšanja, ali nema ni pogoršanja, što je najvažnije. Buđenje još nije u planu, jer njegovo zdravstveno stanje to ne dozvoljava iz razloga sigurnosti", kazao je liječnik, dodavši da se buđenje iz kome, u kojoj ga liječnici drže, može očekivati tijekom narednih dana, ako zdravstveno stanje to bude dozvolilo, o čemu će odluku doneti liječnički konzilij.

Poznati srbijanski vaterpolist Danilo Ikodinović teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila prije tjedan dana na cesti Zrenjanin-Novi Sad, kada je vozeći motocikl udario u zadnji dio automobila koji se kretao u istom smjeru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider