Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi

Balić: 'U Europi se nadamo barem polufinalu!'

U ekskluzivnom intervjuu za Novu Tv ponajbolji svjetski rukometaš Ivano Balić progovorio je o svojim ambicijama vezanim za rukometni klub Croatia Osiguranje Zagreb, neuspjehu u Pekingu, i o skorašnjem obaranju svog rekorda od 12 sklekova u komadu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivano Balić vratio se u hrvatski klupski rukomet, nakon uspješno odrađenog posla u španjolskom Portlandu.

'Želja mi je bila da se vratim, i to iz obiteljskih razloga, ali i zato što je Zagreb skupio jako dobru ekipu,' priznao je Ivano

Iako su pregazili ovaj vikend Dubravu 23 razlike, Ivano je istaknuo da su se gosti u Kutiji šibica dobro držali 20-ak minuta, i da mu utakmice domaćeg prvenstva dobro dođu kao priprema za Europu. No, ambicije su prilično jasne, premda je skupina u Ligi prvaka vrlo teška.

'Doma trebamo uzeti kup i prvenstvo, a u Europi se nadamo barem polufinalu, ali trebat će dosta vremena da se vanjska linija uigra.'

Na ozljede se Ivano ne žali, iako ima malih problema s leđima, no optimist je, i vjeruje da će uskoro biti potpuno spreman.

Domagoja Duvnjaka priprema za svoga nasljednika. Sigurno je da će mladom Duvnjaku i reprezentaciji biti od velike koristi svakodnevno treniranje sa Ivanom.

Ne vidim sebe kao zvijezdu, Važno mi je samo da budem dobar u rukometu!

U šali priznaje da mu je Line već "priko glave", jer ga još i u Zagrebu mora trenirat.

Ivano još uvijek nije zaboravio Peking, i gorko četvrto mjesto. 

'Šteta za polufinale protiv Francuza. Do 55. minute smo bili u egalu i onda nam je pala koncentracija u obrani. Utakmicu za treće mjesto jednostavno smo pukli.'

Ne namjerava se šišat, a izvan terena se najviše druži sa Ljubom Vukićem i Duvnjakom. Priznao nam je da ne može napraviti više od 12 sklekova, ali nismo mu povjerovali. Još nije istražio noćni život Zagreba jer jednostavno nema vremena.

'Sutra nam je prvi slobodan dan nakon...valjda tri godine...hahaha,' priznao je dobro raspoloženi Balić.

Status zvijezde ovog pravog sportaša nimalo ga ne zanima.

'Ne vidim sebe kao neku zvijezdu. Važno mi je samo da budem dobar u rukometu!'

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider