Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Nogomet

Zenit traži 25 milijuna eura za Aršavina

Trener Zenit St. Pettersburga Dick Advocaat otkrio je cijenu svojeg najboljeg igrača, koji će najvjerojatnije napustiti klub tijekom prijelaznog roka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

27-godišnji Aršavin najradije bi prešao u Barcelonu, koja je već kontaktirala Zenit oko njegovog transfera. Ipak, prema navodima ruskih medija, Aršavin je ovaj tjedan u Londonu vodio pregovore s Chelseajem i Arsenalom.

No, prema Aršavinovom menadžeru Dennisu Lachteru, Chelsea je odustao od kupovine, nakon što je u svoje redove doveo Deca iz Barcelone.

''Ne možemo ga zadržati ako netko ponudi dobar novac za njega, između 25 i 30 milijuna eura,'' priznao je trener Zenita Dick Advocaat.

Advocaat je Aršavina oslobodio igranja za Zenit dok ne riješi svoj status u klubu. ''Andrei neće igrati dok se stvari ne razjasne,'' objasnio je nizozemski stručnjak.

Nakon sjajne igre na Europskom prvenstvu Aršavin se našao u središtu zanimanja mnogih europskih velikana, i gotovo je sigurno da će ga jedan od njih ugrabiti sljedećih tjedana. Samo je pitanje koji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider