Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Zbog stroge dijete engleski reprezentativci krijumčare čokoladice

Engleski reprezentativci krijumčare čokoladice i čips u svoje sobe kako bi utažili glad od kada je njihov trener Fabio Capello uveo strogu dijetu – nakon treninga osam sati ne smiju ništa jesti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Igrači se bune da se ne osjećaju dobro, imaju mučnine nakon treninga. Ne mogu vjerovati kako malo jedu. Mnogi su navikli na dijete, ali sada im je dopušteno pojesti samo malo žitarica i tost. Toliko je loše da su neki počeli krijumčariti čokolade i čips kako bi lakše izdržali glad', rekao je izvor blizak reprezentaciji.

Navodno je tijekom poluvremena, zbog stroge dijete jedan igrač (vjeruje se Rio Ferdinand) čak i povraćao.

'Jedan je igrač povraćao u svlačionici. Ne radi se o tome da su igrači pohlepni, već dugo ništa ne jedu, a njihovo se tijelo s tim ne može nositi. Žale se na takav režim trenera, ali još nitko od igrača nije imao hrabrosti nešto reći', ispričao je izvor.

Nutricionisti kažu da takve dijete nisu dobre za osobe koje su izrazito fizički aktivne, a mogle bi im nanijeti i psihološku štetu. Ljudi imaju emotivnu vezu s hranom, ako im je oduzmete, to će vam zamjeriti, izvjestio je The Sun.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider