Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

West Ham se okreće Donadoniju, no ne odustaje od Bilića

Bivši talijanski izbornik Roberto Donadoni u Londonu je s čelnicima kluba West Ham obavio razgovor za trenerski posao. Znači li to da je došao kraj pričama o odlasku Slavena Bilića u ovaj londonski klub?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik West Hama Bjorgolfur Gudmundsson proveo je sat vremena u razgovoru s Robertom Donadonijem, koji je ozbiljan kandidat za nasljednika Alana Curbishleya, menadžera koji je dao ostavku prošlog tjedna.

Legenda AC Milana i čovjek koji je proveo neslavne zadnje dvije godine na čelu talijanske reprezentacije, 44-godišnji Donadoni nalazi se na listi trenerskih kandidata, koji će na sastanku uprave biti predloženi za novog stratega West Hama.

No, na East Endu i dalje odbijaju priznati da su odustali od dovođenja hrvatskog izbornika na klupu svog kluba, iako je Slaven Bilić javno obznanio da je zadovoljan mjestom na čelu hrvatske reprezentacije i HNS-ovom plaćom od oko 750 tisuća kuna godišnje.

Bivši talijanski nogometaš, Paolo di Canio, kojeg navijači obožavaju i njihov je favorit još iz igračkih dana, također se nalazi u igri za mjesto novog menadžera West Hama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider