Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Wengeru je dosta Adebayora?

Arsene Wenger polako gubi strpljenje s togoanskim napadačem Emanuelom Adebayorom i čini se da će ga pustiti iz kluba čim mu nađe zamjenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlogodišnji najbolji strijelac Arsenala ovog se ljeta našao na listi želja Barcelone i Milana. Iako je na početku prijelaznog roka davao izjave kako želi ostati u Londonu, posljednji tjedana bilo je naznaka da bi Adebayor mogao otići. 

Milan očajnički pokušava dovesti napadača koji im je zabio u osmini finala prošlogodišnje Lige prvaka, a Galliani je proglasio dolazak Adebayora kao jedini cilj kluba ovog ljeta. Ipak, cijena od 35 milijuna funti bila je previsoka za Talijane.

Prema The Guardianu, menadžer Wenger sve je umorniji od nesigurnosti vezane uz togoanskog napadača i bit će ga spreman prodati čim mu nađe dostojnu zamjenu.

Predsjednik Barcelone Joan Laporta pokušat će što prije u svoje redove dovesti Adebayora, budući da je pod velikim pritiskom kluba i nova kvalitetna kupovina uoči klupskih izbora mogla bi umiriti Laportinu opoziciju. Samuel Eto'o napustit će Camp Nou ovog ljeta, pa im je novi napadač prijeko potreban.

Ipak, cijena je i dalje ogromnih 30 milijuna funti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider