Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Wenger na mukama zbog odgađanja Eduardovog povratka

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva neće, kako je ranije najavljivano, biti spreman za povratak na teren u kolovozu. Dudu će ipak morati propustiti prva dva mjeseca engleskog prvenstva što dovodi Wengera do novih problema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zbog toga će Arsenal brzo morati u kupovinu jer im je napadač prijeko potreban. Eduardo će s punim treningom moći započeti tek krajem rujna, a neodlučni Emmanuel Adebayor još nije odlučio ostaje li mu se u Arsenalu.

Klub iz sjevernog Londona pažljivo prati oporavak igrača nakon čije je ozljede u veljači protekle sezone za njih sve krenulo nizbrdo, što je više puta ponovio i sam Arsene Wenger. Klupski fizioterapeut Gary Lewin čak je posjetio Dudua u Brazilu gdje je naš igrač proveo ljeto, a Arsenal se nada da bi se u prvu momčad trebao vratiti do listopada.

No to nisu ni blizu sve muke Wengera što se tiče napada Topnika. Togoanac Adebayor dobio je ponude Barcelone i Milana, a Arsenal je uzvratio povećanjem plaće na 35.000 funti tjedno. Sastanak Wengera i Adebayora prije odlaska na pripreme nije završen uspjehom, no afrički nogometaš nije zatražio da ga se pusti.

Zato se Wenger još nada pozitivnom ishodu, ali i traži novog kandidata koji bi se pridružio Nicklasu Bendtneru, Theo Walcottu i Carlosu Veli. Za sada se špekuliralo s imenima Aršavina iz Zenita, Huntelara iz Ajaxa i Roque Santa Cruza iz Blackburna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider